Winnaar ballonwedstrijd

Wisselbeker winnaar langste afstand ooit met een ballonnenwedstrijd

Steeds meer scholen en bedrijven organiseren een ballonnenwedstrijd. Er ontstaat een lokale winnaar, degene die zijn of haar heliumballon het verste weg laat vliegen.

Partybord organiseert voor al haar deelnemende klanten daarbij nog een extra wedstrijd:

Wie komt het verste met ballonnen?

We vragen de deelnemers om een foto van de retour ontvangen ballonwedstrijdkaartjes te fotograferen of te kopieeren en naar ons te zenden of e-mailen. Degene die met zijn ballon de grootste afstand heeft afgelegd, wordt de bezitter van de wisselbeker grootste afstand ballonwedstrijd.

Vliegt jouw heliumballon tot BelgiŽ, of Frankrijk? Vliegt jouw heliumballon nog verder? Misschien heb jij wel de langste afstand afgelegd met een ballon!

De winnaar ontvangt de wisselbeker en mag deze houden tot de volgende uitreiking (gemiddeld een jaar). In het nieuwe jaar wordt de wisselbeker weer uitgereikt aan degene die in dat jaar de langste afstand aflegde met de ballon.

Om het even spannend te houden voor de eerste deelnemers, wachten we heel even met publicatie van de langste afstand. Binnenkort wordt deze pagina geactualiseerd, dus stuur nog snel je met de heliumballon afgelegde afstand in.

Afstandsberekening gebeurt op basis van postcode of plaatsnaam. Hierover is geen correspondentie mogelijk.

Verste afstand ballonwedstrijd
RankAfstandNaamDatum
1527 kmChiara van de Heykant11 sept 2010
2347 kmBo1 aug 2010
3312 kmNiels Raaijmakers11 sept 2010
4312 kmDiederik van Bostelen11 sept 2010
5312 kmMartijn de Bruijne11 sept 2010
6312 kmRocco Schippers11 sept 2010
7248 km-onbekend-11 sept 2010


Ballonkaartje gevonden ? Klik dan hier om een terugmelding te doen.