Nieuws

1 juni 2018: Partybord wordt Party Prima.

Sinds 2018 is onze nieuwe naam Party Prima Nederland. Een duidelijkere focus met dezelfde vertrouwde mensen en kwaliteit. Party Prima is gevestigd in Oosterhout. Meer informatie vindt u hier: www.partyprima.nl

1 maart 2014: Partybord opent eigen feestwinkel in Antwerpen.

Vanaf heden heeft Partybord een eigen feestwinkel in Antwerpen. Je vindt deze in Antwerpen. Kom een keer gezellig shoppen in onze feest-, cadeau- en decoratiewinkel. Kleurtjes kijken, produkten voelen.

Meer info op Feestwinkelantwerpen.be

1 januari 2013: Partybord opent kantoor in Antwerpen.

Internationale klanten bedienen vraagt om een internationale aanpak: Ons nieuwe kantoor is gevestigd in Antwerpen Noord, een kleurrijke en creatieve wijk, 2 minuten rijden vanaf de ring. Genoeg parkeermogelijkheden in de directe omgeving.

Uiteraard blijven wij u ook 'gewoon' vanuit de vertrouwde lokatie in Rijen van dienst.16 september 2012: Introductie EconoSend, goedkoop verzenden.

Sinds heden is het mogelijk om kleine artikelen als brievenbuspost te verzenden. De verzendkosten van deze zendingen bedragen slechts € 2,95. Het maakt het voor u nóg interessanter om feestartikelen bij Partybord te bestellen.
U herkent de artikelen die hiervoor in aanmerking komen aan het EconoSend logo : EconoSend goedkoop verzenden

Deze verzendwijze kent als gevolg van de postnl voorwaarden geen aflevergarantie. Wij hebben echter goede ervaringen met postnl. Voordeel voor u is dat u er niet voor thuis hoeft te blijven, de zending past immers door de brievenbus.

U kunt EconoSend met Pakketpost, Afhaal- en Bezorg- artikelen combineren. Tijdens het bestelproces wordt aangegeven wat de beschikbare verzendmogelijkheden en bijbehorende kosten zijn.

1 september 2012: Partybord shop wordt exclusief BTW geprijsd.

Vanwege de door de belastingdienst vastgestelde BTW veranderingen en het steeds groter aandeel zakelijke klanten heeft Partybord besloten de webshop exclusief BTW in te richten.

19 april 2012: Fotografeer de Feestelijke ballonnenbus van Partybord.

Partybord heeft vanaf vandaag een feestelijke bus waarmee we ballonnen bezorgen in het hele land.
Om dit te vieren organiseren we een wedstrijdje. We geven 3 prijzen weg aan de eerste 3 personen die deze bus buiten onze woonplaats (dus buiten Rijen) op de foto zet en deze foto per mail naar ons stuurt.

1e prijs Gratis ballonnenboog voor uw deur
2e prijs 50 heliumballonnen gratis bij ons op te halen
3e prijs Rode loper gratis.
Dus zie je deze nieuwe bus, zet hem op de foto en stuur deze foto samen met je naam, adres en telefoonnummer naar het emailadres zoals bovenaan de pagina staat vermeld. Met de winnaars wordt persoonlijk contact opgenomen. Uitslag wordt o.a. via twitter @partybord bekendgemaakt. Vriend(inn)en informeren? Volg ons op twitter via @partybord .
20 oktober 2011 : Breda zegt ja

Partybord draagt bij aan een wervingsactie voor orgaandonoren in Breda. Omdat men gevraagd wordt Ja te zeggen tegen het doneren van organen, maken wij gebruik van de trouwlokatie, het oude stadhuis in Breda. Hier zal later Xandra Brood ja zeggen tegen de actie.


In alle vroegte blazen we ballonnen op. Op het bordes staat onze ballonnenboog en zie je dat er een heel team van RSL bezig het podium op te bouwen. Een hele klus.


De heliumballonnen worden opgehaald in het stadhuis op de Markt in Breda. Vrijwilligers delen ballonnen uit in de stad en informeren het publiek over de bedoeling van actie.


De centrale hal van het stadhuis word door Partybord aangekleed met heliumballonnen. Om het roze wat te breken voegden we in overleg met de opdrachtgever op het laatst nog snel een andere kleur roze toe.


Buiten wordt het bordes van het stadhuis versierd met ca. 1200 ballonnen. Het begint er al aardig uit te zien, evenals het weer. Een paar beklimt het bordes en zwaait naar de toeschouwers.


1 oktober 2011 : Abrahammendag Oosterhout (West Brabant)

Na ontvangst met een kopje koffie zal de steeds groter wordende groep 50 jarigen met aanhang door de binnenstad van Oosterhout gaan. Deze dag wordt georganiseerd voor alle mannen die dit jaar 50 jaar oud worden.

Huur hier UW abraham pop
juni 2011: Bruiloft in ivoor

Met een stukje stof van de trouwjurk kwam Bianca bij Partybord voor heliumballonnen. Uiteindelijk heeft zij gekozen voor ivoorkleurige hartjesballonnen met een lichtroze lint. Wat een stralende bruid, gefeliciteerd Bianca!
20 mei 2011: Partybord kleedt allereerste bruiloft Grand Theatre aan

Op deze prachtige pas heropende locatie vond 20 mei jl. de allereerste bruiloft plaats, met een groot ballonnenhart als warm welkom voor het bruidspaar. In het trapgat is een megagrote Heliumgevulde hartballon geplaatst. De bar en balkon zijn versierd met Heliumboeketten. Bij de ingang werden trossen hartjesballonnen geplaatst. Een leuke opdracht én primeur voor Partybord en een fantastische dag voor het bruidspaar!
8 april 2011: Ballonnen in de Tramstraat Dongen

Een ballonnenboog en heliumballonnen bij Smaak. Samen met het mooie weer een prima opening van de nieuwe ijszaak in Dongen. Het ijs wordt hier handgemaakt en heeft daardoor meer smaak. Smaak vindt u naast cafetaria/eethuis van Holst.
14 maart 2011: Lenteboog bij Staples in Tilburg

Een ballonnenboog in een kantooromgeving. Dat past prima. U kunt kennismaken met onze produkten bij Staples Office Centre in Tilburg. Vraag naar Eduard voor meer uitleg en een gratis kopje koffie!12 februari 2011: 11 jarige verbetert ballonrecord met 50%

Velen hebben meegedaan aan de ballonnen wedstrijd grootste afstand. Deze wedstrijd is in 2010 gewonnen door de 11 jarige Chiara van de Heykant uit Oosterhout. Als lid van de Maria Scouting Groep deed zij op 11 september 2010 mee aan een ballonwedstrijd.

Zij verbeterde het oude record met meer dan 50% !

Chiara scoorde maar liefst 527 Kilometer. Haar ballon kwam neer in Embsen , in de buurt van Hamburg, Noord Duitsland.
Zaterdag 12 februari nam Chiara de '1e prijs ballonnenwedstrijd 2010' in ontvangst. Maar wellicht is zij nog trotser op het ballonnen embleem op haar mouw. Tot zover bekend is dit het Nederlandse Record.
Meedoen in 2011? Bel ons voor meer informatie.21 december 2010: Bezoek Coca-Cola kerstvrachtwagen aan Partybord.

Ondanks het koude weer brengt Coca-Cola een bezoekje aan Partybord. De frisdrank fabrikant stuurt uiteraard de mooi verlichte kerst-vrachtwagen.
De kerstman achter het stuur had enkele prachtige promotiedames bij zich, welke natuurlijk onder een van onze ballonnenbogen wilden poseren. Zij vormden een mooie combinatie met onze besneeuwde rechte ballonboog.13 december 2010: Opening Ekoplaza Schouwburgring Tilburg

Vandaag opent Ekoplaza hun Tilburgse winkel op de Schouwburgring te Tilburg. Ekoplaza is een supermarkt met biologische levensmiddelen. Partybord werd als feestspecialist gevraagd de ballondecoratie voor haar rekening te nemen.11 december 2010: Aankleding Accor Client Event te Tilburg

Mercure Hotel Tilburg Centrum organiseert het Accor Client Event van Accor hotelgroep. Ter ere van dit feest kwam Dik Trom met zijn geliefde ook even kijken. Samen gingen zij naar Pathé filmtheater. Partybord kleedt het centrum van Tilburg (Heuvelpoort) aan met ballonnenbogen en ballondecoratie.
31 oktober 2010: Halloween feest

Partybord start met themapagina halloween. Kijk snel op de Halloween informatie pagina of neem een kijkje in onze Halloween webshop1 oktober 2011: Abrahamdag Centrum Oosterhout

Indien we tijd hebben komen we ook weer, maar lopen we elkaar mis dan kunt u hier een grote abraham pop huren
26 september 2010: Sarah dag te Gilze

Sarah dag te Gilze. Groep 50 jarige vrouwen verzamelt zich bij cafe aan t plein voor een gezellig samenzijn.

18 september 2010: Opening nieuw pand RHV Rijen en EMM Rijen

Een feestelijke opening van het nieuwe pand van de Rijense Handbal Vereniging en de Drumband Eendracht Maakt Macht.
Twee verenigingen vragen natuurlijk om meerde kleuren in de ballonpilaren en de ballonnenboog.
Wethouder Starreveld prikt een grote ballon kapot, waar partybord middels een speciale machine een grote symbolische sleutel, confetti en veel kleine ballonnen in gestopt heeft. Het feest was compleet!

31 mei 2010: Partybord haalt de telegraaf met WK2010 !

De Telegraaf zoekt bedrijven die oranje kleuren. Nou daar kunnen wij een boek over schrijven, of een ballonnetje over oplaten. Bestel snel die oranje ballonnen en kleur uw bedrijf ook oranje.

Meer fotos via deze link27 mei 2010 : Opening vestiging Breda van Maandag.

Maandag opent een nieuwe vestiging te Breda. Uiteraard wordt Partybord feestartikelen uitgenodigd om de nog lege kantoorruimte om te toveren tot feestzaal. Tot Maandag!
Meer info over Maandag vindt u op de site www.maandag.nl23 april 2010 : Ballon Brites, een helder idee.

Sinds 23 april heeft Partybord ballon brites in haar assortiment. Dit produkt is nieuw op de Nederlandse markt en Partybord heeft de primeur. Een ballon brite is een in de voorgeassembleerde kwaliteitsballon met daarin een module met LED lampje dat ca. 10 uur continue kan branden of knipperen, batterijen, ventiel, en ophang lusje. Een ballon brite weegt ca. 12 gram. Deze kan dus zowel met lucht als met helium gevuld worden. Het oplaten van helium ballon brite ballonnen 's-avonds is werkelijk een prachtig gezicht.Bestel ballon brites in onze webshop, categorie gadgets.14 februari 2010 : Ondersteuning carnaval Breda met helium ballonnen.

Ondersteuning carnaval Breda d.m.v. reuzenballonnen gevuld met helium. Door goed overleg kon partybord de kosten van het heliumgas binnen de perken houden.
Foto's (C) Gory Smits21 januari 2010 : Feestelijk onthaal voor jarige partybord.

Partybord viert zelf feest met een mooie limo.10 januari 2010 : Sneeuwpret met reuze ballon

Te koud om buiten te spelen. We blazen een hele grote ballon op.

De ballonnen zijn van zeer goede kwaliteit. Ik schop de ballon tientallen keren hoog de lucht in. Ik verwacht dat de ballon elk moment klapt, maar de ballon kan er goed tegen.Oeps.. ik ben mijn ballon kwijt.3 oktober 2009 : Abrahammendag Oosterhout (West Brabant)

Na ontvangst met een kopje koffie trekt de steeds groter wordende groep 50 jarigen met aanhang door de binnenstad van Oosterhout. Deze dag wordt georganiseerd voor alle mannen die dit jaar 50 jaar oud worden.

  

Na de Markt en het stadhuis aangedaan te hebben, belanden de abrahammers voorgegaan door dweilband 'Dorstig Leut' en carnavalskapel 'De Pierewaaiers' in het stadspark voor een sportief samenzijn.

Huur hier UW abraham popNa de steprace om de wisseltrofee wordt uiteindelijk door de 50 jarigen een krans gelegd bij het abrahambeeld en gaan de abrahammen hun eigen weg naar de plaatselijke horeca voor een feestelijke afsluiting van de dag, die voor sommigen tot na middernacht zal gaan duren.De Oosterhoutse Abrahammendag 2010 vindt weer plaats in het centrum van Oosterhout op 2 oktober a.s.

Huur hier UW abraham pop