previous40 jarig huwelijk - Een lief cadeau van een dochter voor het 40 jarig huwelijksfeest van haar ouders. Super! Ballonpilaren totaal ca. 2m00 hoog. V/a EUR 49,- p.s.Staples Den-Bosch - Ballonnenboog bij opening nieuwe winkel in Den Bosch.Ballonnen in Postkantoor - Bij de opening van het postkantoor horen ballonpilaren.Queensparty Rijen - Voor het spetterende feest met o.a. Mental Theo heeft Partybord deze ballonnenboog en oranje skydancers geplaatst op het Burg. Sweensplein te Rijen. Bingo! La Diva - Park Linberg - Pilaartjes 1m hoog in wit en roze (met logo van de klant) en een rode loper bij de ingang van de zaal. Tussen de pilaartjes witte tule met een trosje ballonnen.Vis en Meer - Poppel - De nieuwe haring is er weer, een weekje eerder dan in Nederland. Mark Verkennis ontvangt u graag in Poppel, net over de grens.Vis en Meer - Poppel - Deze leuke dames wilden wel poseren onder de vrolijke ballonnenboog. Hoera, de nieuwe haring is er weer!next
Queensparty Rijen - Voor het spetterende feest met o.a. Mental Theo heeft Partybord deze ballonnenboog en oranje skydancers geplaatst op het Burg. Sweensplein te Rijen.

Queensparty Rijen

Voor het spetterende feest met o.a. Mental Theo heeft Partybord deze ballonnenboog en oranje skydancers geplaatst op het Burg. Sweensplein te Rijen.
download
#670