previousBlushuis Breda - Voor een open dag zijn deze ballonnenpilaar en Heliumballonnen in blauw en wit geleverd. Leuk detail: witte linten aan de blauwe ballonnen, blauwe linten aan de witte ballonnen.Hindoestaanse bruiloft - Ballonpilaren met organza in de mooie combinatie van ivoor en fuchsia.Snoepjesboog - Dropjes- of snoepjesboog. 280B x 295H (doorloop 200Bx250H).Kermis Tilburg - In de Amstel Bierhal doken onze knalroze ballonnen op. De ballonslingers zijn in elke lengte en kleur te bestellen en kunnen zowel aan het plafond als aan de muur worden gehangen óf bijvoorbeeld buiten tussen de lantaarnpalen.Kermis Tilburg - Detail ballonslinger Roze Maandag Bierhal. Ballonboog met harten - Ballonnenboog met roze helium hartballonnen erboven.Opening nieuwe winkel in Rijen - Habbekratz opent hun nieuwe winkel in Rijen met een opvallende ballonnenboog.next
Kermis Tilburg - In de Amstel Bierhal doken onze knalroze ballonnen op. De ballonslingers zijn in elke lengte en kleur te bestellen en kunnen zowel aan het plafond als aan de muur worden gehangen óf bijvoorbeeld buiten tussen de lantaarnpalen.

Kermis Tilburg

In de Amstel Bierhal doken onze knalroze ballonnen op. De ballonslingers zijn in elke lengte en kleur te bestellen en kunnen zowel aan het plafond als aan de muur worden gehangen óf bijvoorbeeld buiten tussen de lantaarnpalen.
download
#590