previousBruiloft - Heliumballonnen in de mooie combinatie van metallic paars en metallic lila.Bedrukte ballonnen - Partybord ballonnen bij een feestjeRest. De Boswachter Liesbosch - Bruiloft in lila en wit op deze prachtige locatie.La Place Express Breda - 'Tomaten'-ballonnen met een tegoedbon voor de nieuwe winkel van La Place. Ondanks de regen toch een feestelijke opening voor de 'vers'-te winkel van Breda!Heliumballonnen etten leur - Oranje en Paarse heliumballonnen voor het nieuwe restaurant op de Markt in Etten-Leur.Zomerfestival Ginneken - Heliumballonnen voor Bruisend Ginneken (Breda). Chique combinatie - Parelmoer wit met paarse linten / Metallic paars met witte linten.next
La Place Express Breda - 'Tomaten'-ballonnen met een tegoedbon voor de nieuwe winkel van La Place. Ondanks de regen toch een feestelijke opening voor de 'vers'-te winkel van Breda!

La Place Express Breda

'Tomaten'-ballonnen met een tegoedbon voor de nieuwe winkel van La Place. Ondanks de regen toch een feestelijke opening voor de 'vers'-te winkel van Breda!
download
#578