previousDoorloophart decoratie - Doorloophart in het Grand Theatre in Breda. In deze oude bioscoop past deze decoratie gewoon binnen.Bruiloft in Dongen - Verrassing voor de bruid. Ballonnenboog in ivoor en lila. De dochter van de bruid was toch ook wel nerveus... 7 juni 2011 - nieuwe haring - De nieuwe haring is binnen. In Etten-Leur wordt dit gevierd met 2 oerhollandse ballonpilaren. Blushuis Breda - Voor een open dag zijn deze ballonnenpilaar en Heliumballonnen in blauw en wit geleverd. Leuk detail: witte linten aan de blauwe ballonnen, blauwe linten aan de witte ballonnen.Hindoestaanse bruiloft - Ballonpilaren met organza in de mooie combinatie van ivoor en fuchsia.Snoepjesboog - Dropjes- of snoepjesboog. 280B x 295H (doorloop 200Bx250H).Kermis Tilburg - In de Amstel Bierhal doken onze knalroze ballonnen op. De ballonslingers zijn in elke lengte en kleur te bestellen en kunnen zowel aan het plafond als aan de muur worden gehangen óf bijvoorbeeld buiten tussen de lantaarnpalen.next
Blushuis Breda - Voor een open dag zijn deze ballonnenpilaar en Heliumballonnen in blauw en wit geleverd. Leuk detail: witte linten aan de blauwe ballonnen, blauwe linten aan de witte ballonnen.

Blushuis Breda

Voor een open dag zijn deze ballonnenpilaar en Heliumballonnen in blauw en wit geleverd. Leuk detail: witte linten aan de blauwe ballonnen, blauwe linten aan de witte ballonnen.
download
#577