previousGrand Theatre Breda - Dit prachtige ballonnenhart kan prima binnen staan. Een warm welkom voor het bruidspaar. De hoogte van dit hart is ca. 3.30m.Zaal Grand Theatre in Breda - De zaal is multifunctioneel. Van  bovenaf, het vroegere balkon, zie je pas hoe hoog deze locatie eigenlijk is.Aankleding Bar Breda - De bar van het Grand Theatre is van zichzelf al stijlvol en kan d.m.v. ballonnen eenvoudig nog mooier worden.Grand Theatre Breda - 6 hoekig balkon: als kinderen gingen we hier naar  bioscoop. Wij gebruiken het nu om er een grote heliumballon (90 cm) doorheen te hangen.Helium hart onder glas in lood - Het heliumhart zit vast met een touw aan een decoratie op de begane grond. Deze foto is op de eerste verdieping van het Grand Theatre Breda gemaakt.'t Vermaeck - Rijen - Bruilofts feest? Deze airwalkers (met standaard) verwelkomen het bruidspaar en de gasten.Bruiloft in Rijen - Bruidspaar bij onze airwalkers op hun bruiloft in Rijen.next
Grand Theatre Breda - 6 hoekig balkon: als kinderen gingen we hier naar  bioscoop. Wij gebruiken het nu om er een grote heliumballon (90 cm) doorheen te hangen.

Grand Theatre Breda

6 hoekig balkon: als kinderen gingen we hier naar bioscoop. Wij gebruiken het nu om er een grote heliumballon (90 cm) doorheen te hangen.
Koop Latex Hart 90cm + Helium.
slechts €25.00
download
#549