previousKlassiek Witte Trouwjurk - De modellen lopen met klassiek witte trouwjurken. Welke jurk je ook kiest, ballonnen van Partybord passen altijd.Ballonnen Hartvorm  - Ballonnenboog in hartvorm bij bruidsbeurs in Auberge du Bonheur in TilburgBallonnenboog Hart Rood - Ballonnenboog in Hart Rood. Deze leveren wij op de feestlokatie, maar ook thuisGrand Theatre in Breda. - Het vernieuwde authentieke en stijlvolle Grand Theatre in Breda. Een unieke locatie. Partybord mocht de allereerste bruiloft op deze mooie plek decoreren. Een primeur!Grand Theatre Breda - Dit prachtige ballonnenhart kan prima binnen staan. Een warm welkom voor het bruidspaar. De hoogte van dit hart is ca. 3.30m.Zaal Grand Theatre in Breda - De zaal is multifunctioneel. Van  bovenaf, het vroegere balkon, zie je pas hoe hoog deze locatie eigenlijk is.Aankleding Bar Breda - De bar van het Grand Theatre is van zichzelf al stijlvol en kan d.m.v. ballonnen eenvoudig nog mooier worden.next
Grand Theatre in Breda. - Het vernieuwde authentieke en stijlvolle Grand Theatre in Breda. Een unieke locatie. Partybord mocht de allereerste bruiloft op deze mooie plek decoreren. Een primeur!

Grand Theatre in Breda.

Het vernieuwde authentieke en stijlvolle Grand Theatre in Breda. Een unieke locatie. Partybord mocht de allereerste bruiloft op deze mooie plek decoreren. Een primeur!
Hyperlink Grand Theatre Feestlokatie in Breda.download
#544