firstKing 7 - Grote transparantie Heliumballon gevuld met kleine ballonnen.100 jaar - 100 jarig bestaan of samen 100 jaar geworden? Deze Heliumballonnen zijn bij Partybord verkrijgbaar.Wensboom bruiloft - Als de gasten het bruidspaar feliciteren, overhandigen ze een Heliumballon met een wenskaartje eraan. De ballonnen kunnen aan deze wensboom worden opgehangen. Aan het eind van de avond neemt het bruidspaar de ballonnen + kaartjes mee naar huis.Cijfers en letters - Folieballon ca. 85 cm hoog, gevuld met Helium.Kleurcombinatie - Goud en zilver, veel gevraagd tijdens oud & nieuwCeremoniemeester - De ceremoniemeester deelt de ballonnen uit aan de gasten van het bruidspaarStadhuis Tilburg - Ballonoplating na het <i>JA</i>-woordnext
Wensboom bruiloft - Als de gasten het bruidspaar feliciteren, overhandigen ze een Heliumballon met een wenskaartje eraan. De ballonnen kunnen aan deze wensboom worden opgehangen. Aan het eind van de avond neemt het bruidspaar de ballonnen + kaartjes mee naar huis.

Wensboom bruiloft

Als de gasten het bruidspaar feliciteren, overhandigen ze een Heliumballon met een wenskaartje eraan. De ballonnen kunnen aan deze wensboom worden opgehangen. Aan het eind van de avond neemt het bruidspaar de ballonnen + kaartjes mee naar huis.
download
#335