previous40 jaar getrouwd - Wat doe je als je ouders 40 jaar getrouwd zijn? Juist! De tuin versieren als ze uit eten zijn.10 jarig bestaan De Laverije - Ballonnenpilaren in en om het winkelcentrum in Rijen. Opening clubhuis - Hoge pilaar met transparante topballon, gevuld met ballonnen, confetti en de symbolische sleutel van het clubhuis. Opening clubhuis - De wethouder opent het clubhuis officieel met een knal. De symbolische sleutel, die in de ballon verstopt zat, kan hierna worden overhandigd aan de eigenaar.40 jaar getrouwd - Feest in Geertruidenberg. Grote boog, versierd met rode harten.Haagdijk te Breda - Deze klassieke pilaren vallen prima op in de drukke straat!Opening clubhuis Rijen - Boog in drie kleuren voor de opening van het nieuwe clubhuis.next
Opening clubhuis - De wethouder opent het clubhuis officieel met een knal. De symbolische sleutel, die in de ballon verstopt zat, kan hierna worden overhandigd aan de eigenaar.

Opening clubhuis

De wethouder opent het clubhuis officieel met een knal. De symbolische sleutel, die in de ballon verstopt zat, kan hierna worden overhandigd aan de eigenaar.
download
#332