previousZwart Wit - Een visueel sterke combinatie van zwart en witHoera Sarah! - Deze Sarah pakte uit met een grote pop en onze pilaren. De achtertuin werd gedecoreerd met heliumboeketten en een heliumboog.Haagdijk te Breda - Heel zenuwachtig voor de bruiloft, maar zijn man vond de verrassing (de 2 pilaren) geweldig. Ook als u geen tuin heeft, is ballondecoratie mogelijk!Bruiloft in Alphen Nb - Prachtige boog in ivoorkleur. Tip: deze decoratie is gecombineerd met ballonbloemen (rechts op de foto) en heliumboeketten in ivoor met donkerbruin, heel chic. Bruiloft in Alphen Nb - Vooraanzicht ballonnenboog, ivoorkleurOpening clubhuis  - Pilaren met transparante topballon, gevuld met ballonnen.Opticien Kaatsheuvel - Ballonnenboog in rood en wit (enkele deur)next
Bruiloft in Alphen Nb - Prachtige boog in ivoorkleur. Tip: deze decoratie is gecombineerd met ballonbloemen (rechts op de foto) en heliumboeketten in ivoor met donkerbruin, heel chic.

Bruiloft in Alphen Nb

Prachtige boog in ivoorkleur. Tip: deze decoratie is gecombineerd met ballonbloemen (rechts op de foto) en heliumboeketten in ivoor met donkerbruin, heel chic.
download
#322